Grafis-ohjelmisto Windows-käyttöjärjestelmään

Grafis on saksalainen ammattilaistason kaavoitus-, sarjonta- ja asetteluohjelmisto, jota Pohjoismaissa edustaa Fashion Team LT. Grafis-ohjelmistoa käytetään maailmanlaajuisesti sekä pienissä että suurissa vaatetusalan yrityksissä, teattereissa ja oppilaitoksissa. Grafis soveltuu ammattikäyttöön sekä sarja- että mittatilaustuotantoon ja alan koulutukseen.

Grafis-kaavoitusohjelmistoa kehittää saksalainen perheyritys Grafis Software Dr. Kerstin Friedrich. Yrityksen innovatiivinen Grafis-tiimi tekee kehitystyötä useiden alan yritysten ja oppilaitosten kanssa. Ohjelmistopäivityksiä ilmestyy 2-3 vuoden välein. Grafis-ohjelmisto on käännetty usealle eri kielelle. Suomessa myytävään versioon voi valita käyttökieleksi suomen tai englannin.

Grafikseen on saatavana lisäoptiot leikkuusuunnitelmien asetteluun ja leikkuritiedostojen luontiin:
* Autonester-T automaattinen asetteluohjelma teolliseen käyttöön ja
* Leikkurikäyttöliittymä asetelmien tallentamiseksi leikkuritiedoksi automaattileikkureille (ISO).

ProfileFitPattern Suite -sovelluksen avulla kaavat voi digitoida Grafikseen digivalokuvasta, se korvaa digitointipöydän. Sovelluksen avulla saa myös henkilön vartalonmitat "mitattua" ja tuotua suoraan Grafiksen mittataulukkoon. PFP Suitea käytetään menestyksellisesti mittatilausvaatteita valmistavissa yrityksissä ja he ovat todenneet että tällöin yksi sovituskerta riittää.

VStitcher 3D-sovellus on nyt saatavilla Grafis-ohjelmistoon. Kaavat puetaan Avattaren päälle, josta nähdään vaatteen istuvuus sekä väljät ja kiristävät kohdat. Avattaren saa myös henkilön mitoilla ja vartalon muotoa voi muokata tarpeen mukaan.

Kenkien kaavoitukseen on kehitetty Grafis -kenkäsovellus. Keski-Euroopassa sovellusta käytetään sekä jalkineteollisuudessa että ortopedisten kenkien kaavoitukseen. Ohjelman mukana tulee yleisimmät lestit ja kaavapohjat, joita voi muokata helposti interaktiivisten toimintojen avulla. Pyydä lisätietoja ja esite!

Tutustu Grafis-kaavoitusohjelmaan lataamalla harjoitteluversio: http://www.grafis.com/grafis-education-version.html, ota yhteyttä niin lähetämme tarkemmat ohjeet ja opastamme alkuun. Lisätietoja ohjelmistosta saa oheisten linkkien kautta, maahantuojalta ja Grafiksen saksalaisilta sivuilta.

Fashion Team LT, Puistokatu 6 T6 , 70110 Kuopio, Finland info@fashionteamlt.fi Puh. toimisto:+358 40 7373 945, gsm: +358 40 7373 045
Suomeksi English
Suomen Yrittäjien jäsen
grafis-kaavoitusohjelmisto