Käyttäjäkoulutus

Järjestämme Grafis -ohjelmiston käyttäjäkoulutuksia tarpeen mukaan. Koulutukset järjestetään joko asiakkaan luona tai Fashion Team LT:n toimistossa muutaman päivän jaksoissa, koulutusjaksot suunnitellaan ja toteutetaan asiakaskohtaisesti räätälöityinä. Kysynnän mukaan järjestetään myös kaikille avoimina Grafis -kursseja.

Grafis-kaavoitusohjelmiston pituudeksi suosittelemme taustatiedoista riippuen 6-8 pv esimerkiksi 2-3 päivän jaksoissa. Pyydä koulutustarjous info@fashionteamlt.fi

Grafis -ohjelmiston tuotetuki

Tuotetuki opastaa Grafiksen käyttäjiä sähköpostilla ja puhelimella sekä tarvittaessa etäyhteyden avulla. Etäyhteyden luomiseksi voit käynnistää TeamViewer-etäyhteysohjelma tästä linkistä tai vaihtoehtoisesti osoitteesta www.teamviewer.com.

Muut koulutukset

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja oman elämän menestysaskelten suunnittelun tueksi järjestämme pienille ryhmille Goal Mapping ja Passion Test työpajoja. Koulutuksessa käytetään Goal Mapping- ja Passion Test -systeemejä, joiden avulla henkilöt ohjataan löytämään itselleen tärkeimmät tavoitteet ja menestykseen johtavat askeleet. Menetelmä sopii kaikille ja sen avulla voi saavuttaa omaa sydäntä lähinnä olevat asiat niin ammatillisesti kuin kaikilla muillakin elämän osa-alueilla.

Fashion Team LT, Puistokatu 6 T6 , 70110 Kuopio, Finland info@fashionteamlt.fi Puh. toimisto:+358 40 7373 945, gsm: +358 40 7373 045
Suomeksi English
Suomen Yrittäjien jäsen
Vaatetusalan ohjelmistojen koulutus ja tuotetuki