Grafis-kaavoitusohjelmisto ja lisäsovellukset

Fashion Team LT tuo maahan ja myy vaatetusalan kaavoitusohjelmistoa ja sen lisäsovelluksia. Palveluihimme kuuluu myös Grafis-ohjelmiston käyttäjäkoulutus ja tuotetuki. Monipuolinen ja helppokäyttöinen Grafis soveltuu käytettäväksi vaatetusalan yrityksissä, teattereissa ja oppilaitoksissa sekä freelancereiden työkaluna.

Grafis-ohjelmistoon voi tutustua lähemmin alla olevien linkkien kautta. Tulemme mielellämme esittelemään Grafis-ohjelmistoa myös paikanpäälle tai järjestämme esittelyn internetin välityksellä.
Fashion Team LT, Grafis-kaavoitusohjelmisto

Grafis-ohjelmiston päämies Software Dr. K. Friedrich GbR ja tietoja Grafis-ohjelmistosta.

Tutustu lisäsovellukseen ProfileFitPattern Suite jolla voi digitoida kaavat ja tuoda henkilön mitat digivalokuvasta Grafikseen.

VStitcher 3D-ohjelma on yhteensopiva Grafiksen kanssa; Grafis-plugin mahdollistaa suoran kaavojen siirron 3D-ohjelmaan, ompelutiedot säilyvät vaikka kaavoihin tehtäisiin muutoksia. Ohjelmaa voi käyttää mm. vaatemallien suunnitteluun, protomallien sovitukseen ja markkinointimateriaalin luomiseen.

Ammattimaisella kenkien kaavoitusohjelmalla voi kaavoittaa myös ortopediset kengät. Otathan yhteyttä niin lähetämme esitteen ja annamme lisätietoja.

 

Fashion Team LT, Puistokatu 6 T6 , 70110 Kuopio, Finland info@fashionteamlt.fi Puh. toimisto:+358 40 7373 945, gsm: +358 40 7373 045
Suomeksi English
Suomen Yrittäjien jäsen
vaatetusalan atk-ohjlemat