3D-palvelut tuotekehityksen ja valmistuksen tukena

Etusivu » Palvelut » 3D-palvelut

Fashion Team LT:n 3D-palvelukokonaisuuden avulla voit suunnitella, markkinoida ja myydä vaatteita modernilla ja tehokkaalla tavalla. Voit ostaa palvelun suoraan meiltä, tai koulutamme sinut käyttämään 3D-ohjelmistoa.

3D-ohjelmisto tehostaa toimintaa

Fashion Team LT:n 3D-palvelut perustuvat GRAFIS CAD – ja Browzwear 3D VStitcher -ohjelmien laaja-alaiseen hyödyntämiseen. 3D-palvelukokonaisuus tuo suunnittelijan, kaavoittajan, tuotteen valmistuksen ja markkinoinnin lähemmäs toisiaan. Vaatteen tuotantoprosessi tehostuu, ja mahdollistaa tekijöiden välisen kommunikoinnin luotettavasti. Lisäksi verkkokauppaa on lähitulevaisuudessa mahdollista laajentaa uudenlaiseen virtuaaliympäristöön. Digitaalisia vaatteita voidaan hyödyntää myös esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, animaatioissa, peleissä ja virtuaalitodellisuudessa.

GRAFIS CAD ja Browzwear 3D VStitcher ovat vaatetusalan ammattilaisten käyttämiä monipuolisia, digitaalisia työkaluja. Ohjelmistot helpottavat ja nopeuttavat merkittävästi sykliä suunnittelusta tuotantoon. Fashion Team LT räätälöi asiakkaalle toimivan palvelukokonaisuuden, joka voi sisältää esimerkiksi 

  • kaavojen virtuaalisen sovituksen
  • kuva-aineiston tuottamisen erilaisiin käyttötarkoituksiin kuten markkinointiin, tuote-esitteisiin ja verkkokauppaan
  • 3D-mallien tuottamisen esimerkiksi virtuaaliseen muotinäytökseen tai virtuaaliseen sovitukseen verkkokaupassa 
  • materiaalikorttien luomisen tuotantoa varten suoraan 3D-mallin pohjalta. 

Virtuaalinen sovitus vähentää materiaalimenekkiä ja verkkokauppojen palautuksia

Vaatteet voi suunnitella 3D-ohjelmistolla, tai kaavat voi tuoda ohjelmistoon ja sovittaa avatarelle. Sovituksessa käytetään digitaalisia materiaaleja, jotka vastaavat todellisia materiaaleja niin visuaalisilta kuin fyysisiltä ominaisuuksiltaan. Tuotteiden testaaminen helpottuu, kun vaatteen istuvuus ja materiaalien soveltuvuus voidaan tarkistaa virtuaalisesti. Yksi sovitus voi riittää jopa mittatilausvaatteiden kanssa.

3D-ympäristöön vietynä vaatteen tuotantoprosessin alkuvaiheet ovat nopeampia, tehokkaampia, edullisempia ja ekologisempia. Teknologia mahdollistaa työn korkean laadun ja tarkkuuden, sekä materiaalien määrän pystyy ennakoimaan ja optimoimaan tarkemmin.

3D:stä hyötyvät myös vaatteiden loppukäyttäjät, kuten verkkokauppojen asiakkaat. Kun virtuaalinen sovitusalusta on käytössä, asiakkaan on helpompi valita oikea vaatekoko ja tarjolla olevista tuotteista mieleisin malli. Mittataulukoita ei tarvitse tutkia eikä arpoa eri mitoitusten eroja. Tuotepalautukset vähenevät ja kuljetuskustannuksissa pystytään säästämään. Vaikutukset ulottuvat koko tuotantoketjuun, ja tällä on merkitystä myös kestävän kehityksen näkökulmasta.

Verkkokauppa ja ennakkomarkkinointi ovat toteutettavissa ilman, että tuotetta tarvitsee valmistaa kaikissa väreissä ja kuoseissa. Valokuvauksetkin voidaan korvata 3D-ohjelmistolla tuotetulla aineistolla, sillä kuvissa voi käyttää lisäpalveluna ostettavia, realistisen näköisiä avataria. 3D:tä hyödyntäen markkinoinnin voi aloittaa heti, kun mallin suunnittelu on valmis.

Fashion Team LT tarjoaa 3D-ohjelmistoilla tuotettuja palveluita joko palvelukokonaisuutena tai yksittäisinä palveluina, sekä ohjelmistojen jälleenmyyntiä ja koulutusta. Tuotetuki ja koulutus palvelevat kaikkia asiakkaita.


Ota yhteyttä

Suunnittelemme teille 3D-palvelukokonaisuuden yrityskohtaisten tarpeiden pohjalta.

3D-palvelut
sales@fashionteamlt.fi
+358 40 7373 945

Jätä meille viesti lomakkeella