Kaa­vat ja kaava-arkit

Etusivu » Palvelut » Kaavat ja kaava-arkit

Fashion Team LT on palvellut vuosia sekä Suomen suurimpia lehtitaloja että lukuisia vaatesuunnittelun ja -kaavoituksen parissa työskenteleviä yrittäjiä. Fashion Team LT toteuttaa vaatteiden ja mallistojen kaavoitukset, sarjonnat, digitoinnit ja leikkuusuunnitelmat sekä kaava-arkit asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Kaavoitus

Fashion Team LT:n ammattilaisten avulla vaatesuunnittelija tai vaatealan yrittäjä saa ideansa nopeasti tuotantoon digitaalisesti yhteensopivassa muodossa. Mallin mukaan kuositellut kaavat voidaan toteuttaa yrityksen omalla mitoituksella, standardimitoilla ja tarpeen mukaan myös henkilökohtaisilla mitoilla. Digitaaliset kaavat voidaan tallentaa eri tiedostomuodoissa, tai tulostaa paperille.

Kaavojen sarjonta ja digitointi

Fashion Team LT auttaa myös kaavojen digitoinnissa. Digitointi voidaan tehdä joko mallikoolle tai kaavat voidaan digitoida useammassa koossa sarjontakarttana. Digitaalisten kaavojen käsittely helpottaa tuotantoprosessia ja säästää sekä aikaa että rahaa, kun kaavat voi lähettää sähköisesti paikasta toiseen.

Paperi- tai pahvikaavat valokuvataan, ja kuvat käsitellään PFP-ohjelmistolla (ProfileFitPattern, Grafis-ohjelmiston lisäosa) linssivääristymän poistamiseksi ja oikeiden mittasuhteiden määrittämiseksi. Digitoidut kaavat voidaan sarjoa GRAFIS CAD -ohjelmistolla haluttuihin kokoihin.

Kaava-arkit

Fashion Team LT toteuttaa kaava-arkit alusta alkaen tai asiakkaan aineistosta. Kaavat voi julkaista erilaisissa painotuotteissa, myös verkossa. Kaava-arkin koko on määriteltävissä käyttötarkoituksen mukaan, kaava-arkit voidaan myös asetella A4-arkeille tulostettavaan muotoon. Samalla arkeille lisätään kaikki tarvittavat kohdistusmerkit ja tekstit.

Tekniset kuvat ja tuotekuvat

Fashion Team LT toteuttaa tekniset kuvat sekä tuotekuvat 3D-mallinnuksen yhteydessä asiakkaan tarpeiden mukaan. 3D-mallinnuksen avulla tuotteesta saadaan harmaasävyisiä, tasokuvaa vastaavia kuvia, sekä renderöityjä tuotekuvia. Kuvat käsitellään tarvittaessa painovalmiiksi tai verkossa julkaistaviksi.


Ota yhteyttä

Suunnittelemme teille kaavoitukseen ja sarjontaan tarvittavan palvelukokonaisuuden.

Kaavoitus- ja sarjontapalvelut
team@fashionteamlt.fi
+358 40 7373 945

Jätä meille viesti lomakkeella