Koulu­tus ja tuote­tuki

Fashion Team LT:n asiantuntijoiden suomen- ja englanninkielinen koulutus ja tuotetuki Grafis CAD – ja Browzwear 3D VSticher-ohjelmistoille

Grafis CAD- ja 3D VStitcher-koulutukset

Lähi­koulu­tus

Asiakkaan luona tai FTLT:n toimistolla (pienryhmät)

Etä­koulu­tus

Zoom tai Teams-yhteydellä

Verk­ko­kurs­sit

Opiskele silloin kun sinulle parhaiten sopii (Grafis CAD)

Grafis CAD- ja 3D VStitcher-koulutukset

Fashion Team LT tarjoaa käyttöönotto- ja päivityskoulutukset sekä syventäviä koulutuksia asiakkaan tarpeiden mukaan. Käyttöönottokoulutus järjestetään ohjelmiston hankkimisen yhteydessä ja päivityskoulutukset erikseen uusien ohjelmistoversiopäivitysten jälkeen. Grafis CAD- ja 3D VStitcher-ohjelmistojen jälleenmyyjänä Skandinaviassa Fashion Team LT antaa tukea suomeksi ja englanniksi.

“Asiakkaillamme on hyvin erilaiset taustat ja siten erilaiset ohjelmistojen käyttötaidot. Toisille ne ovat tuttuja töiden tai opintojen kautta, toiset lähtevät liikkeelle nollasta”, kuvailee Fashion Team LT:n toimitusjohtaja Liisa Turtiainen.

Koulutukset järjestetään tilanteesta riippuen joko paikan päällä asiakkaan luona tai etänä verkon yli. Pienille ryhmille koulutus voidaan järjestää myös Fashion Team LT:n toimitiloissa. Grafis-kaavoitusohjelmiston opiskeluun on lisäksi tarjolla myös verkkokursseja.

“Grafis-ohjelman käyttöönottokoulutus pyritään pitämään mahdollisimman pian asiakkaan aikatauluihin sovittaen. Perusteista etenemme vähitellen työkalujen ja toimintojen monipuoliseen hyödyntämiseen. Ohjelmaa pidempään käyttäneelle tarjoamme täydentävää koulutusta hänen omien tarpeidensa mukaan. Päivitysten yhteydessä koulutamme uusien ominaisuuksien käyttämiseen, ja järjestämme aina tarvittaessa lisäkoulutusta. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme pystyvät hyötymään ohjelmistojen jatkuvasta kehityksestä. Informoimme uusista päivityksistä ja muista uutisista heti”, Turtiainen kertoo.

Asiakaslähtöistä ja käytännön kokemukseen perustuvaa koulutusta

Sekä Grafis CAD että 3D VStitcher ovat monipuolisia ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja ohjelmistoja, joiden käytön opettelu kokeilemalla on pitkä tie. Ne ovat vaatesuunnittelijoiden ja -kaavoittajien työkaluja ja tehokas käyttöönotto takaa myös niistä saatavan maksimaalisen hyödyn. Liisa Turtiainen lupaa, että Fashion Team LT antaa Suomen parasta tietotaitoa ohjelmistojen käytöstä.

“Me käytämme näitä ohjelmia itse päivittäin, kouluttaudumme ja harjaannumme. Olemme Suomessa ainoa toimija, joka pystyy kouluttamaan näin laaja-alaisesti. Asiakaskuntamme on hyvin moninainen, on erikokoisia yrityksiä, oppilaitoksia ja opettajia sekä teatterien puvustamoissa työskenteleviä. Kaikilla heillä on omat yksilölliset tarpeensa. Koulutuksessa lähden aina siitä, mitä tietoja ja taitoja asiakas tarvitsee juuri siinä omassa työssään.”

Apua silloin kun tarvitset

Fashion Team LT auttaa asiakkaitaan kaikissa Grafis CAD- ja 3D VStitcher-ohjelmistoihin liittyvissä kysymyksissä.

“Minulle voi laittaa sähköpostia tai soittaa ongelman koosta riippumatta. Keskustelemalla voimme selvittää, miten tilanteessa on järkevintä edetä. Kaikista tärkeintä on, että asiakkaamme pystyvät tekemään työnsä entistä helpommin näiden ohjelmien avulla. Siinä autan kaikin tavoin”, Liisa Turtiainen lupaa.

Ota yhteyttä Liisa Turtiaiseen kiireellisissä tai kiireettömissä asioissa. Hän kertoo, miten pystyt ottamaan digitaalisen vaatteiden kaavoituksen ja suunnittelun sekä kaavojen virtuaalisen sovittamisen haltuun ja mitä se mahdollistaa juuri sinulle.

Tutustu Grafis CAD- ja 3D VStitcher-ohjelmistojen vinkkivideoihin ja ohjesivustoihin: 

Grafis CAD-ohjelman ja 3D VStitcher-ohjelman tuotetuki

Sähköpostitse:
info@fashionteamlt.fi

tai alla olevalla
yhteydenottolomakkeella.

Jätä yhteydenottopyyntö ja
ongelman kuvaus.

Kiireelliset puhelimitse:
+358 40 7373 045

Jätä meille viesti lomakkeella