VSTITCHER

Vaatetusalan 3D-­oh­jelmisto

Etusivu » Palvelut » Ohjelmistot » VStitcher

Browzwear 3D VStitcher on suosittu vaatetusalalla työskentelevien 3D-ohjelmisto. Sen avulla voidaan muokata vaatteiden kaavoja, materiaaleja sekä värejä, ja nähdä tulokset reaaliajassa kolmiulotteisen avataren päällä esitettynä. Tuotteiden protomallien luominen virtuaalisesti vähentää materiaaleista ja työstä aiheutuvia kustannuksia ja helpottaa tiimin sisäistä yhteistyötä. VStitcherillä tuotettu korkealaatuinen ja realistinen aineisto soveltuu suoraan käytettäväksi tuote-esittelyissä, markkinoinnissa ja verkkokaupassa. Alan isot toimijat ovatkin käyttäneet VStitcher 3D -ohjelmistoa jo vuosia.

VStitcher nopeuttaa koko prosessia vaatteen ideoimisesta sen markkinoimiseen ja myyntiin asti. Tuotekuvaukset on mahdollista korvata toteuttamalla mallikuvat 3D-ohjelmistolla, vaikka yhtä ainutta vaatetta ei ole edes valmistettu. VStitcheriin on saatavissa myös suora yhteys Grafis-kaavoitusohjelmistoon (Plugin-lisäosa). Tämä nopeuttaa muokattujen kaavojen päivittämistä 3D-ohjelmaan, jolloin muutosten vaikutusta voi tarkastella reaaliajassa.

VStitcher sisältää lukuisia valmiita vaatteiden mallipohjia, joita voi käyttää ja muokata toteutettavan mallin mukaisesti. Tuotteesta voi koota TechPack-tiedoston, josta näkyy tuotteen valmistuksessa ja hinnoittelussa tarvittavia tietoja. Lisäksi VStitcherin Help Center sisältää kattavan ohjeistuksen kaikista toiminnoista ja sekä runsaasti videomateriaalia. Ohjelmiston käyttöä voi opiskella myös Browzwear University -verkkokurssialustalla.

Tutustu tarkemmin VStitcher 3D -ohjelmaan, sen sisältämiin toimintoihin, lisäoptioihin ja laitevaatimuksiin Browzwearin sivulta sekä siihen miten Grafis ja VStitcher toimivat yhdessä.


Ota yhteyttä

Esittelemme mielellämme ohjelmiston mahdollisuuksia ja annamme lisätietoja puhelimitse ja sähköpostitse.

Ohjelmistot
info@fashionteamlt.fi
+358 40 7373 045

Jätä meille viesti lomakkeella