Browzwear VStitcher versiot 2023.2 ja 2023.3

Etusivu » Uutiset » Browzwear VStitcher versiot 2023.2 ja 2023.3

Vuonna 2023 sekä vuoden 2024 alussa Browzwear VStitcher 3D -ohjelmistosta on julkaistu kaksi uutta versiota, joihin on lisätty paljon uusia ... Lue lisää

Vuonna 2023 sekä vuoden 2024 alussa Browzwear VStitcher 3D -ohjelmistosta on julkaistu kaksi uutta versiota, joihin on lisätty paljon uusia parannuksia työskentelyn tehostamiseksi. Myös versioihin 2022.1 ja 2022.2 lisättyjä toimintoja on päivitetty.

VStitcher 3D-ohjelmisto tarjoaa 2023.2-versiosta eteenpäin tuen Adobe Substance -materiaalien, kuten tekstiilien, saumojen, artworkien sekä trimsien käytölle. Ohjelmisto tarjoaa nyt täyden tuen myös muun muassa Substance 3D AssetStoren 13K-materiaaleille.

Version 2023.2 yhteydessä pilvikirjastoon on lisätty uusia lastenvaatetiedostoja sekä lapsiavataria. Saatavilla on taaperoikäinen poika-avatar, sekä viidestä kymmeneen ikävuoteen saakka sopivat tyttö- ja poika-avataret. Versiossa 2023.3 avatarten muokkaukseen on päivitetty vielä lisää vaihtoehtoja, sillä uudemmille avatarille on lisätty uusia muokattavia mittoja, asentoja ja muita ominaisuuksia. Avataria muokattaessa on nyt myös mahdollista viedä ja tuoda mittoja avatarelta toiselle. Lisäksi ei-parametrisen avataren mitat voidaan viedä parametriselle avatarelle käyttäen apuna mittanauhatoimintoa.

Pilvikirjastoon on lisätty version 2023.2 yhteydessä myös pehmeät avataret (soft avatar) Olivia- ja Oliver-avatarista, sekä pluskokoisista Sofia- ja Joseph-avatarista. Pehmeitä avataria voi muokata samoin kuin tavallisiakin avataria, lisäksi uusi softness map näyttää visuaalisesti avataren pehmeät alueet.

Useiden kokojen kanssa työskentelyn tueksi on versioon 2023.2 lisätty mahdollisuus asetella kaavanosat arrange-valikossa kokokohtaisesti, jotta simulointi saadaan toimivaksi jokaisessa koossa. Lisäksi useiden kokojen kanssa työskentelyä helpottaa toiminto, jolla voi piilottaa valittuja kokoja sarjontavalikosta, sekä mahdollisuus asetella kokokohtaisesti myös sellaisia artworkeja, joille on määritelty kokoryhmät.  

Uusimpiin versioihin on lisätty peilaustoiminto, jonka avulla esimerkiksi artworkeja, saumarakenteita ja 3D-objekteja voi peilata vastaavaan symmetriseen kaavanosaan. Versioon 2023.3 on myös lisätty symmetrical styling -toiminto, jonka avulla styling-työkalujen vaikutukset peilautuvat myös vastaavaan symmetriseen kaavanosaan.

2D-mittojen osalta 2023.3-versioon on tehty tarpeellisia uudistuksia. 2D-ikkunan puolelle on lisätty kuvake, jolla voi näyttää tai piilottaa kaavanosien reunalinjojen mitat tarpeen mukaan. Samalla ohjelmistoon on lisätty fast measure -toiminto, jonka avulla kaavojen mittaaminen ja mittojen tallentaminen käy nopeasti. Uusi ominaisuus ohjelmistossa on myös laskin, jonka avulla tallennettuja mittoja voidaan käyttää erilaisissa laskutoimituksissa.

Lue lisää 2023.2-version uusista ominaisuuksista

Lue lisää 2023.3-version uusista ominaisuuksista