GRAFIS CAD Apparel 23

Etusivu » Uutiset » GRAFIS CAD Apparel 23

GRAFIS CAD 23 on ilmestynyt, ja se sisältää runsaasti uusia ominaisuuksia. Ohjelmiston käyttöjärjestelmä on uudistunut täysin, ja sen moderni tumma ... Lue lisää

GRAFIS CAD 23 on ilmestynyt, ja se sisältää runsaasti uusia ominaisuuksia. Ohjelmiston käyttöjärjestelmä on uudistunut täysin, ja sen moderni tumma teema on miellyttävä silmille. Vaihtoehtona on myös klassinen vaalea teema. Toiminnot ja valikot voi järjestellä käyttöliittymän sisällä työskentelytarpeiden mukaisesti, ja suosikkien käyttömahdollisuus parantaa käyttäjäkokemusta. GRAFIS CAD 23 -versio on saatavilla Pohjoismaissa ja Baltian alueella englanninkielisenä, ja ohjelmiston vuokralisenssien hinta sisältää ohjelmistopäivitykset vuokra-aikana.

Kaavakirjaston kaavoja on päivitetty, ja niihin on lisätty uusia ominaisuuksia sekä asetuksia. Tulevaisuudessa kaavakirjastoon myös lisätään uusia kaavoja ohjelmistopäivitysten yhteydessä. Peruskaavojen ja työkalujen interaktiiviseen tilaan on lisätty esikatselutoiminto, joka näyttää kaavamuutosten vaikutukset perillisiin heti interaktiivisia toimintoja muokattaessa.

Ohjelmiston työkaluja on paranneltu, ja lähes kaikki 23-version työkalut ovat nyt interaktiivisia. Työkalut on ryhmitelty loogisesti, ja ne sisältävät selkeytetyt kuvalliset ja sanalliset ohjeistukset. Lisäksi ohjelmisto sisältää täysin uusia työkaluja, kuten drape and shape -työkalu. Myös objektien valinta- ja liittämismahdollisuuksia on kehitetty. Työskentelyhistorian selaaminen on nyt helppoa, ja se näyttää toteutetut kuositteluvaiheet visuaalisesti askel askeleelta.

Tutustu tarkemmin GRAFIS CAD 23 -ohjelmiston uusiin ominaisuuksiin