Grafis CAD V.12-verkkokurssi

Etusivu » Uutiset » Grafis CAD V.12-verkkokurssi

Grafis CAD V.12-peruskurssi on julkaistu verkkokurssina. Peruskurssilla opastetaan Grafis CAD -ohjelmistolla työskentelyn perusperiaatteet ja koko prosessi interaktiivisten peruskaavojen muokkaamisesta aina ... Lue lisää

Grafis CAD V.12-peruskurssi on julkaistu verkkokurssina. Peruskurssilla opastetaan Grafis CAD -ohjelmistolla työskentelyn perusperiaatteet ja koko prosessi interaktiivisten peruskaavojen muokkaamisesta aina leikkuuvalmiiden tuotantokaavojen toteuttamiseen. Aineisto koostuu videoista ja pdf-tiedostoista, sekä lisävinkkejä on tekstinä ja kuvina. Videoilla käydään läpi lukuisia esimerkkejä ja vinkkejä, kuten mittataulukoiden editointi, erilaiset sarjontatavat, Grafiksen kuosittelu-työkalujen käyttöä, Grafis-asetteluohjelman perusteet ja paljon muuta. Kurssin opeilla pääset kaavoittamaan myös omia mallejasi, olit sitten uusi Grafis-käyttäjä tai kertaat ja täydennät aiemmin opittuja taitoja.

Kurssi on tarjolla yrityksille/yksityisille henkilöille ja lisäksi myös oppilaitoksille. Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa Grafis V.12 haltuun silloin, kun se parhaiten sopii aikatauluusi. Tutustu verkkokurssiin tarkemmin.

https://fashionteamlt.fi/verkkokurssit/