ProfileFitPattern 2.0

Etusivu » Uutiset » ProfileFitPattern 2.0

Grafis on päivittänyt ProfileFitPattern -lisäosan (AddOn) uudelle tasolle. ProfileFitPattern 2.0 yhdistää aiemmin saatavilla olleet PFP Photo ja PFP Suite -sovellukset. ... Lue lisää

Grafis on päivittänyt ProfileFitPattern -lisäosan (AddOn) uudelle tasolle. ProfileFitPattern 2.0 yhdistää aiemmin saatavilla olleet PFP Photo ja PFP Suite -sovellukset. Nyt molemmat ovat uudistettuina yhdessä ja samassa paketissa. Uuden lisäosan avulla voi digitoida kaavat sekä naisten ja miesten vartalon mitat digivalokuvasta Grafis CAD-ohjelmaan. Vartalonmitat voi tuoda Grafis-ohjelmaan Optimass Basis_A, Basis_d ja Müller&Sohn naisten & miesten kaavajärjestelmiin.

Uudessa PFP 2.0 versiossa kaavan alueen ja vartalon ääriviivan valintaan on osittain automatisoituja toimintoja. Tämä nopeuttaa työskentelyä huomattavasti. Digitoituja kaavoja voi käyttää Grafiksen interaktiivisten kaavojen mallipohjina, kun halutaan säilyttää Grafis-kaavojen interaktiiviset muokkaus ja päivitysmahdollisuudet. Toinen vaihtoehto on käyttää joko mallikoossa tai sarjontakartana digitoituja kaavoja tuotantokaavojen pohjana sellaisenaan. Digitoituja kaavoja voi myös muokata Grafiksen työkaluilla ja tarvittaessa määritellä sarjontaerot x- ja y-koordinaatistolla.

Vartalonmittojen määrittämiseen on tarjolla uusi interaktiivinen vartaloprofiili, Profil 20. Uusien ominaisuuksien ansiosta profiilin muokkaaminen on nopeaa. Samalla saa digitaalisesti mitattua myös kupin mitat naisten alusvaatteita varten.

Lue lisää PFP 2.0 -lisäosasta