Verkko­kurssit

Peruskurssi

Verkkokurssi on suunniteltu sinulle, joka haluat oppia vaatteiden kaavojen tekemisen ja sarjonnan Grafis-ohjelmalla juuri silloin kun se parhaiten sopii omaan aikatauluusi.

Peruskurssilla opit Grafis CAD -ohjelmistolla työskentelyn perusperiaatteet sekä yrityskohtaisten ja henkilökohtaisten mittataulukoiden muokkaamisen. Tutustut myös Grafis CAD -ohjelmiston helppokäyttöisiin peruskaavoihin, erilaisiin kuosittelutyökaluihin ja leikkuuvalmiiden tuotantokaavojen toteutukseen. Peruskurssin jälkeen suoriudut vaatemallien kaavoituksesta itsenäisesti ja osaat tehdä leikkuusuunnitelman Grafis-asetteluohjelmalla. Kurssiin sisältyy yhden tunnin henkilökohtainen etätuki, jossa vastaamme sinulle kurssilla mieleesi nousseisiin kysymyksiin.

Perus­kurssi, oppilaitokset

Verkkokurssi oppilaitoksille on tarkoitettu opettajille, joka haluavat opetella vaatteiden kaavojen tekemisen ja sarjonnan Grafis-ohjelmalla silloin kun se parhaiten sopii omaan aikatauluun. Opetustarkoitukseen tähän verkkokurssiin on mahdollista saada useampia käyttäjätunnuksia saman oppilaitoksen opettajien ja opiskelijoiden käyttöön.

Peruskurssilla opit Grafis CAD -ohjelmistolla työskentelyn perusperiaatteet sekä yrityskohtaisten ja henkilökohtaisten mittataulukoiden muokkaamisen. Tutustut myös Grafis CAD -ohjelmiston helppokäyttöisiin peruskaavoihin, erilaisiin kuosittelutyökaluihin ja leikkuuvalmiiden tuotantokaavojen toteutukseen. Peruskurssin jälkeen suoriudut vaatemallien kaavoituksesta itsenäisesti ja osaat tehdä leikkuusuunnitelman Grafis-asetteluohjelmalla. Kurssiin sisältyy yhden tunnin etätuki / ostettu verkkokurssi, jossa vastaamme kurssilla esiin tulleisiin kysymyksiin.

Jäsensivusto

Jäsensivustolle kootaan vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin liittyen Grafis CAD -ohjelmistoon. Lisäksi sivustolla julkaistaan videoita, jotka toteutetaan kulloinkin markkinoilla olevalla Grafis-versiolla. Jäsensivusto avataan v. 2023.