Verkko­kurssit

Combo­kurssi

Combokurssi on oikea valinta sinulle, kun haluat perehtyä digitaalisen kaavoituksen maailmaan ja oppia hyödyntämään Grafis CAD -ohjelmistoa vaatteiden kaavoituksessa, sarjonnassa ja leikkuuasetelmien tekemisessä monipuolisesti. Kurssin jälkeen sinulla on valmius toteuttaa monipuolisesti vaatemallien kaavat sarjottuna niin mittatilausvaatteisiin kuin sarjatuotantoon. Tämä kurssikokonaisuus sisältää sekä peruskurssin että jatkokurssin aineiston ja tarjoamme sen sinulle edulliseen pakettihintaan.

Perus­kurssi

Peruskurssilla opit Grafis CAD -ohjelmistolla työskentelyn perusperiaatteet sekä yrityskohtaisten ja henkilökohtaisten mittataulukoiden muokkaamisen. Tutustut myös Grafis CAD -ohjelmiston helppokäyttöisiin peruskaavoihin, erilaisiin kuosittelutyökaluihin ja leikkuuvalmiiden tuotantokaavojen toteutukseen. Peruskurssin jälkeen suoriudut vaatemallien kaavoituksesta itsenäisesti ja osaat tehdä leikkuusuunnitelman Grafis-asetteluohjelmalla.

Jatko­kurssi

Jatkokurssi on tarkoitettu sinulle, joka hallitset jo Grafis CAD -ohjelmistolla työskentelyn perusteet. Opit käyttämään laajemmin Grafis-ohjelmiston työskentelyä nopeuttavia toimintoja ja erilaisia mahdollisuuksia hyödyntää aiemmin toteutettuja kaavoja. Lisäksi perehdyt sarjontaerojen määrittämiseen eri tavoin ja käyttämään referenssikokoja. Opit myös ottamaan huomioon jo kuositteluvaiheessa sarjontaan liittyviä asioita. Kurssin jälkeen sinulla on valmius toteuttaa monipuolisesti vaatemallien kaavat sarjottuna erilaisiin tarpeisiin. Hallitset myös asetteluohjelman edistyneet toiminnot.