Browzwear VStitcher versio 2021.3

Etusivu » Uutiset » Browzwear VStitcher versio 2021.3

Browzwear Vstitcher 3D-ohjelman uusin versio 2021.3 on entistä monipuolisempi ja selkeämpi. Käyttöliittymää on uudistettu ja ohjelmaan on lisätty uusia työkaluja ... Lue lisää

Browzwear Vstitcher 3D-ohjelman uusin versio 2021.3 on entistä monipuolisempi ja selkeämpi. Käyttöliittymää on uudistettu ja ohjelmaan on lisätty uusia työkaluja sekä monia toimintoja kehitetty.

Holes and Slits -työkalulla voi lisätä keskelle kaavaa aukon vetoketjua varten tai designin mukaiset reiät esim. farkkuihin. Työkalulla voi myös helposti lisätä kaavan reunaan halkion.

Uusi työtila 3D Review mahdollistaa mallin esikatselun useammassa ikkunassa, joissa voi olla eri avatar. Voit tarkastella vaatteen istuvuutta Tension map ja Pressure map toimintojen avulla eri kokonumeroissa.

Artwork-kuvasta, johon on lisätty Adobe Substance efekti, voi luoda All over -printin. Kyseisen kankaan voi tallentaa u3m-tiedostoksi. Näin voit hyödyntää u3m-materiaalitiedostoa myös muihin VStitcher-malleihin. Coloro 3500 ja YKK Global Colors -värikirjastot ovat nyt käytettävissä VStitcher-ohjelmassa. Eri värikirjastoista voit valita malleihisi sopivat värit.

Materiaalikirjastoon on lisätty uusia materiaaleja: Permess Interlinings ja YKK Eco-Friendly Library.

Tutustu tarkemmin Browzwear VStitcher 2021.3 uusiin ominaisuuksiin:

https://help.browzwear.com/hc/en-us/articles/4921757470489-What-s-New-in-VStitcher-2021-3-1