Browzwear VStitcher versio 2021.2

Etusivu » Uutiset » Browzwear VStitcher versio 2021.2

Browzwear on julkaissut VStitcher 3D-ohjelmasta jo toisen version tänä vuonna. Myös Grafis Plugin on päivitetty yhteensopivaksi uusimpaan VStitcher-versioon. Grafis Plugin ... Lue lisää

Browzwear on julkaissut VStitcher 3D-ohjelmasta jo toisen version tänä vuonna. Myös Grafis Plugin on päivitetty yhteensopivaksi uusimpaan VStitcher-versioon.

Grafis Plugin for VStitcher mahdollistaa kaavojen suoran ja nopean siirron Grafis CAD -ohjelmasta VStitcher 3D-ohjelmaan. Näin kaavoihin tehtävät muutokset voidaan päivittää reaaliajassa 3D-ohjelmaan ja tarkastella sovitettavaa vaatetta avattaren päällä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Virtuaalisen sovituksen ja prosessien digitalisoinnin avulla on mahdollista säästää materiaaleja ja aikaa useissa työvaiheissa vaatemalliston suunnittelusta alkaen.

VStitcher 2021.2 sisältää uuden parametrisen avattaren Sofian, joka on pluskokoinen. Myös Sofialla on avattarien monipuoliset muokkausominaisuudet, jotka mahdollistavat niin vartalonmittojen kuin vartalon asennon ja muotojen muokkaamisen. Manuaalisen muokkauksen lisäksi useille avattarille vartalonmitat voi tuoda suoraan Grafis-ohjelman mittataulukosta. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia sekä mittatilauksena että sarjatuotantoon valmistettavien vaatemallistojen suunnitteluun, virtuaaliseen sovitukseen ja mallistojen toteuttamiseen.

Avattarille on nyt mahdollista määritellä simulointiasennon lisäksi myös ns. prepare-pose eli asento, jossa vaate puetaan päälle. Tämä helpottaa ja nopeuttaa vaatteiden simulointia, kun asennon voi valita mallikohtaisesti.

VStitcher 3D -ohjelman materiaalikirjasto laajenee jatkuvasti avoimen lähdekoodin ja monipuolisten yhteistyökumppaneiden ansiosta. Uuden yhteistyökumppanin, Avery Dennison, eritavoin kiinnitettävien tuotemerkkien käyttö on nyt mahdollista VStitcherissä. Luonnollisesti tuotemerkit ovat kustomoitavissa asiakaskohtaisesti.

3D-ikkunassa navigointiin on tullut vaihtoehdoksi Maya 3D navigointi. Lisäksi 3D-ikkunan hallintaan on uusia näppäinkomentoja ja monet työkalut ovat kehittyneet. Uudet ominaisuudet lisäävät informatiivisuutta ja käyttäjäystävällisyyttä.